20 Mart 2008 Perşembe

milföy çikolatalı tatlı


çok hafif kolay ve lezzetli bir tarif acele bir misafir geldiğinde hemen kolayca hazırlayabilirsiniz
YAPILIŞI: bir kare milföy ü ortadan ikiye bölüyoruz bir köşesine elimizde hangi çikolata varsa (ben çikolatasız sade kare çikolata kullandım )onu koyuyoruz ikiye katlayıp kenarlarını kapatıyoruz üstüne hiç bir şey sürmeden fırına veriyoruz üzeri kızarmadan pişirip çıkartıyoruz üstüne pudra şekerini bolca serpiyoruz muhteşem hafif lezzeti bir tatlı elde ediyoruz

2 yorum:

Adsız dedi ki...

YENGECİM TARİFLER MUHTEŞEM SENDE:)AMA NE YALAN SÖYLİYEYİM.BENİ ÇEKENLER TATLILAR.HELE DE PASTA,YEMEDE YANINDA YAT OLMUŞ:)ELLERİNE SAĞLIK (NALAN)

sevda sofrası dedi ki...

teşekkürler bihlun(nalan)bu çikolatalı milföyü mutlaka denemelisin çok güzel bir tadı var pastaya gelince uzak olduğunuzdan sizi davet edemedik ama tadıda görüntüsü kadar güzeldi:)